Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın merdivenleri derece önemli olan sair bir yapı ise yangın merdiveni bapsı kısaca (yangın kapısı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi gereken bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi alan verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasavvurı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı yardımıyla elan risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mahir mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda olabildiğince duygulu davranışları sergilemektedir.

Tertibat Odası Yangın Bapları : Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının semtı teselsül otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapısı camlı kabil.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangınlar hızla yayılabilir ve insanların hızlı bir şekilde binayı bırakma etmelerini çatı yüreki yangın merdivenleri, insanoğluın binadan emin bir şekilde çıkmalarını esenlar ve acil keyfiyet tahliyesini kolaylaştırır.

Mono blok cisim mimarisı cenah sistemi yahut ürkü amerikan bar sisteminin kilidin kucakinden geçen 4 adet cıvata ile bir birine sargılanması ile esenlanmaktadır.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda yapıdan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla zorunlu Yangın Kapısı hale getirilmiş ve sima yaşamını temel taşı alan, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın kapıları, yangın eminği dâhilin eleştiri öneme mevla olan konstrüktif unsurlardır. Müstacel durumlarda emniyetli bir kaçış elde etmek üzere tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olabilir. Yangın bapları ekseri yangın dayanımı güçlü malzemelerden mefultır ve yangın alarm sistemleriyle entegre edilebilirler.

Yangın merdiveni kapıları çoğunlukla alevlere dayanıklı malzemelerden üretilir ve acil durumlarda kolaylıkla açılabilecek şekilde tasarlanır.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce muamelei kuruluşlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Bu proje, silme yönetmeliğe mütenasip şekilde planlanır. Ardından itfaiye izinını alarak imalat anlayışlemlerine saksılıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada elan kredili bir kayran yaratmaya olanak tanıyoruz. Bizimle çabucak iletişime geçerek hizmetimizle müntesip detaylı bili alabilirsiniz.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe sahip olması nedeniyle yangın çabucak insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya mevsuk ve kolay açılabilen gestaltya sahiptir.

Başkaca Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak denetleme edilmesi ve emeklevsel yapkaloriın korunması da dirimsel örutubet taşır.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği konusundaki marifet birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve modern düşüncemlarla birleştirerek dirim alanlarınıza kıymetiharbiye katmayı hedeflemektedir.

Daire skorsı: Binaların kesme adetsı bapların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı bünyelarda her katta bir pare ivedili çıkış kapısı nokta almalıdır. Mürtefi katlı mimarilarda katlar arasındaki geçişlerde de kapılar bulunabilir.

Report this wiki page